چهارشنبه, ۱۸ مهر(۷) ۱۴۰۳ / Wed, 9 Oct(10) 2024 /
           
فرصت امروز
بررسی سرویس ویژه گوگل برای تبلیغات محلی

سرویس تبلیغات خدمات محلی گوگل چیست؟

1 سال پیش ( 1402/6/26 )

بازاریابی و تبلیغات حوزه ای است که معمولا ایده هایی مثل تولید محتوا برای مخاطب جهانی را به ذهن می آورد. انگار که هر کسی پایش را در حوزه بازاریابی گذاشت، باید بی برو برگشت درباره مخاطب جهانی فکر کند. حالا اگر این وسط برندی پیدا شود که درگیر مشتریان محلی با سلیقه های خاص بود، تکلیف چیست؟ راستش را بخواهید، خیلی از بازاریاب ها اصلا برای این وضعیت آمادگی ندارند. درست به همین خاطر تا کمی اوضاع پیچیده می شود، از زیر بار پروژه شانه خالی می کنند. اگر شما هم تجربه گیر افتادن در دام تبلیغات محلی را داشته اید، گوگل با سرویس تازه اش اینجاست تا به دادتان برسد. 

سامانه تبلیغات خدمات محلی (Google Local Services Ads) یکی از تازه ترین خدماتی است که گوگل پیش روی بازاریاب ها قرار داده است. خب همه کسب و کارها که نیازی به تبلیغات جهانی با میلیون ها مخاطب ندارند. شاید برندهایی مثل سامسونگ خیلی خوب از این ویژگی استفاده کنند، اما ماجرا درباره برندهای کوچک تر کاملا فرق دارد. به علاوه، خیلی وقت ها آدم باید رویاپردازی درباره بازارهای بزرگ را کنار گذاشته و کارش را با مخاطب محلی شروع کند. اینطوری نه تنها شناخت بهتری از بازارهای مختلف پیدا می کند، بلکه کارش هم راحت تر می شود. 

سرویس تبلیغات خدمات محلی گوگل

ما در این مقاله قصد داریم نگاهی به سرویس تبلیغات خدمات محلی گوگل بیندازیم. شما در این مقاله نه‎تنها با چیستی این سرویس آشنا می شوید، بلکه مزایای آن را نیز موجه خواهید شد. به علاوه، درباره شیوه راه اندازی کمپین های تبلیغاتی در این سرویس تازه نیز حسابی بحث خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید تا درسی تازه درباره کار با سرویس های گوناگون گوگل یاد بگیرید.

مطلب مرتبط: آشنایی با تبلیغات گوگل دیسکاور (Google Discover)

سرویس تبلیغات خدمات محلی: وقتی گوگل به فکر استارت آپ هاست!

سرویس تبلیغات خدمات محلی

کسب و کاری را در نظر بگیرید که در حاشیه شهر فلوریدا در زمینه خدمات خانگی فعالیت دارد. احتمالا این شرکت اصلا خیال توسعه سریع کسب و کارش را نداشته و فقط به دنبال جلب نظر مخاطب محلی خواهد بود. حالا اگر در این میان قرار باشد مثل بقیه برندها در گوگل ادز با کلی فیلتر و شخصی سازی سراغ مخاطبش برود، وضعیت جهنمی پیش روی خواهد داشت. خب اگر کارآفرینی را سراغ دارید که با مشاهده کلی فیلتر مختلف در گوگل ادز سردرد نگیرد، ما را هم بی خبر نگذارید. 

از آنجایی که گوگل اصلا دوست ندارد مشتریانش را در شرایط دشواری قرار دهد، خیلی زود سراغ استفاده از شیوه های تازه رفته است. نتیجه این راهکار رونمایی از سرویس جانبی تبلیغات خدمات محلی است. این سرویس در واقع نه برای تمام کسب و کارها، بلکه دامنه استارت آپ های خدماتی رونمایی شده است. به طوری که صاحبان استارت آپ های خدماتی که مشتریان شان در بازارهای محلی هستند، به خوبی امکان استفاده از آن را داشته باشند. 

اگر بخواهیم به زبان ساده و خودمانی ماهیت سرویس تازه گوگل را لو دهیم، باید گفت این سرویس نوعی میانبر برای استفاده راحت تر از گوگل ادز است. خب شما در حالت عادی برای اینکه سراغ گوگل ادز بروید، باید کلی دردسر کشیده و با فیلترهای مختلف نشان دهید دامنه مخاطب تان فقط قشر محدودی از کاربران در یک شهر هستند. تازه خیلی وقت ها همین شخصی سازی هم درست از آب درنمی آید. به همین خاطر بهتر است از همان اول کار سراغ سرویس تازه گوگل بروید. 

این روزها کاربران دوست دارند نتایج گوگل برای آنها به طور کاملا شخصی سازی شده نمایش داده شود. اجازه دهید با یک مثال دم دستی موضوع را کاملا روشن کنیم. یک روز آخر هفته را در نظر بگیرید که اصلا حوصله آشپزی ندارید. در چنین شرایطی خرید یک پیتزا ایده عالی خواهد بود. شما را نمی دانم، ولی من که همیشه برای پیدا کردن بهترین پیتزا دست به دامن گوگل می شوم. حالا اگر نتایج گوگل پر از رستوران های دور باشد، احتمالا آخر هفته آدم کاملا به هم می ریزد. این درست همان جایی است که سیستم سئو گوگل وارد عمل می شود. این سیستم در پیوند با سرویس تبلیغات خدمات محلی به کاربران نتایجی کاملا شخصی سازی شده نشان خواهد داد. 

نکته مهم اینکه سرویس جدید گوگل کاملا خدمات محور است. بنابراین احتمالا خبری از پیتزافروشی ها در این سرویس نخواهد بود. در عوض شما می توانید با خیال راحت از انواع استارت آپ های واسطه ای برای خرید از بزرگ ترین فروشگاه های دنیا یا حتی خدمات دیگر استفاده کنید. 

منطق اصلی گوگل برای شخصی سازی این سرویس به حوزه خدمات مثل روز روشن است. این روزها خرده فروشی بزرگی مثل آمازون امکان ارسال کالا به سراسر دنیا را فراهم کرده است. با این حال سر استارت آپ های حوزه خدمات تا حد زیادی بی کلاه مانده است. درست به همین خاطر شما می توانید خیلی خوب از فرصت پیش رو برای بهبود وضعیت کاری تان استفاده کنید. اینطوری دیگر لازم نیست حوزه خدمات را برای صنایع بزرگ تر ترک نمایید. ماجرا جالب شد، نه؟

سرویس جدید گوگل چه حوزه هایی را پوشش می دهد؟

سرویس جدید گوگل چه حوزه هایی را پوشش می دهد؟

همانطور که در بخش قبل گفتیم، سرویس تبلیغات محلی گوگل قرار نیست همه صنایع را پوشش دهد. در عوض تمرکز اصلی این غول دیجیتال بر روی کسب و کارهای خدمات محور است. حوزه هایی مثل خدمات خانگی، الکترونیکی و خدمات نظافتی از جمله مواردی است که مورد توجه گوگل قرار گرفته است. 

ما در این بخش قصد نداریم تک تک خدمات مورد پوشش گوگل در سرویس تازه اش را زیر ذره بین ببریم. اگرچه شما با یک سرچ ساده هم به این اطلاعات دسترسی خواهید داشت. در عوض یک میانبر بهتر برای تان در نظر گرفته ایم. به طور کلی تمام ایده های خدماتی در دنیای کسب و کار تحت پوشش سرویس تازه گوگل قرار دارد. بنابراین لازم نیست خیلی خودتان را در این مرحله درگیر جزییات کنید. همین که با ما همراه شده و کمی درباره این سرویس نکات تازه یاد بگیرید، کافی خواهد بود. 

سرویس تبلیغات خدمات محلی: مروری بر مزایا

سرویس تبلیغات خدمات محلی

هر سرویسی که گوگل روانه بازار می کند، بی شک طرفدارهای دوآتیشه خودش را خواهد داشت. با این حال محبوبیت بالای یک سرویس اصلا دلیل نمی شود همینطور چشم بسته آن را قبول کنیم. چه بسا پیروی کورکورانه از دیگران اعتبار چند ساله برندتان را دودِ هوا کند. خب در این صورت شما باید اولویتی برای خودتان داشته باشید تا همینطور بی هوا دست به انتخاب های عجیب نزنید.

مطلب مرتبط: گوگل آنالیتیکس زیر ذره بین

ما در این بخش قصد داریم برخی از معیارهای کلیدی که سرویس تازه گوگل را جذاب و قابل بهره برداری کرده، زیر ذره بین ببریم. اگر شما هم دوست دارید با خیال راحت از سرویس تبلیغات خدمات محلی گوگل استفاده کنید، در ادامه با ما همراه باشید. 

پرداخت براساس لید، نه کلیک!

پرداخت براساس لید، نه کلیک

تبلیغات کلیکی همانطور که از اسمش پیداست براساس تعداد کلیک کاربران بر روی محتوای تبلیغاتی هزینه روی دست برندها می گذارد. در برخی از شکل های افراطی حتی بازدید هر کاربر از بنر تبلیغاتی نیز برای بازاریاب ها هزینه خواهد داشت. این در حالی است که گوگل اصلا میانه خوبی با کلک زدن به مشتریانش ندارد. به همین خاطر خیلی رُک و پوست کنده از همان اول به شما اطمینان می دهد که می توانید هزینه را فقط و فقط براساس معیار لید پرداخت کنید. خب اصلا این معیار چی هست؟

شرکتی را در نظر بگیرید که برای افزایش تعداد مشتریان سراغ نمایش تبلیغات در سرویس جدید گوگل می رود. این برند فقط در صورتی که کاربران روی تبلیغ مورد نظر کلیک کرده و حداقل تعامل ثانویه با برندش داشته باشند، مجبور به پرداخت هزینه تبلیغاتی به گوگل خواهد شد. 

این نکته در واقع یک امتیاز مثبت برای کسب و کارها محسوب می شود. به طوری که شما را به سوی صرفه جویی در هزینه ها راهنمایی کرده و دیگر لازم نیست دائما نگران هزینه تان باشید. 

این روزها خیلی از استارت آپ های حوزه خدمات شرایط مالی بی نهایت دشواری دارند. به همین خاطر انتظار اینکه چنین کسب و کارهایی از نظر مالی در اوضاع پایداری قرار داشته باشند، کمی دور از ذهن است. درست به همین خاطر ما در روزنامه فرصت امروز معتقدیم چنین سیستم پرداختی دقیقا مناسب با وضعیت کسب و کارهای حوزه خدمات خواهد بود. 

جلب اعتماد مشتریان با اعتبار گوگل

جلب اعتماد مشتریان با اعتبار گوگل

وقتی اسم یک برند در کنار گوگل می آید، ناخودآگاه آدم ته دلش قرص می شود. انگار که در دنیای بی رحم آنلاین گوگل تضمین مهمی برای اعتبار کسب و کارها خواهد بود. اجازه دهید یک مثال ساده را مرور کنیم؛ برندهایی که دارای اکانت گوگل بیزینس هستند، معمولا در دنیای آنلاین توجه و اعتماد بیشتری از سوی کاربران دریافت می کنند. خب وقتی گوگل یک برند را تایید کرده باشد، دیگر دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. 

احتمالا شما هم تا حالا حداقل یک بار گیر کلاهبردارهای اینترنتی افتاده اید. در این صورت خیلی خوب اهمیت تضمین یک برند بزرگ مثل گوگل را درک خواهید کرد. این در حالی است که خیلی از مشتریان برای خرید آنلاین وسواس های بی پایانی دارند و از یکسو اصلا دل شان نمی آید ریسک کنند. 

کسب و کارها برای اینکه اعتماد مشتریان شان را به دست بیاورند، نباید فقط به حرف های تکراری تکیه کنند. این روزها خیلی از کسب و کارها باید خودشان را به نوعی همکار برندهای بزرگ نشان دهند. حالا که گوگل خودش دودستی امکان کسب تاییدش را فراهم کرده، اصل نباید در این زمینه تردید به خودمان راه دهیم. پس منتظر چه هستید؟ همین حالا دست به کار شده و استفاده از سرویس تبلیغات خدمات محلی این برند را شروع کنید. 

دسترسی به مخاطب بیشتر

دسترسی به مخاطب بیشتر

دامنه مخاطب برندی که در یک بازار محلی فعال است، چقدر باید باشد؟ راستش را بخواهید، این روزها حتی در بازارهای محلی نیز کلی مشتری آماده و دست به نقد وجود دارد. هنر صاحبان کسب و کار در این میان جلب نظر دامنه هرچه وسیع تری از مشتریان است. از این نظر شما مثل کارگردانی هستید که در سریال جدیدش باید سلیقه همه مردم را در نظر بگیرد، وگرنه کلاهش پس معرکه خواهد بود. 

مطلب مرتبط: راهنمای قدم به قدم گوگل کی وردز (KeyWords)

گوگل به بازاریاب ها کمک می کند بدون دردسر فراوان سراغ دامنه هرچه وسیع تری از مشتریان بروند. مهم نیست شما در یک بازار محلی فعالیت دارید یا در بزرگ ترین بازار دنیا؛ در هر صورت سلیقه مشتریان با هم فرق دارد. درست به همین خاطر باید طوری رفتار کنید که همه عاشق کسب و کارتان شوند. 

همکاری با گوگل به شما کمک می کند نه تنها اعتبار کسب و کارتان را افزایش دهید، بلکه از ابزارهای موردنیاز برای اثرگذاری بر روی تک تک مخاطب ها نیز استفاده نمایید. این نکته ای است که معمولا کمتر کارآفرینی با دقت به آن توجه می کند. درست به همین خاطر ما در این مقاله سعی کردیم کمی با دقت بیشتر ماجرا را زیر ذره بین ببریم. 

اگر بخواهیم با یک مثال این بخش را تمام کنیم، باید گوگل را به ستاره فوتبالی تشبیه کرد که با ورود به یک تیم ناشناخته تعداد هواداران آن را بی نهایت زیاد می کند. فکر می کنم شما هم ماجرای لیونل مسی و وضعیت تیم تازه اش به ذهن تان رسید، مگر نه؟

رهایی از شر کلیدواژه ها

رهایی از شر کلیدواژه ها

تبلیغات کلیکی همیشه با مسئله کلیدواژه ها شناخته شده است. خیلی از بازاریاب ها از شر کلیدواژه ها سر به بیابان می گذارند؛ چراکه در این فرآیند شما نه تنها باید اوضاع برند خودتان را در نظر بگیرید، بلکه نیم نگاهی به سلیقه مشتریان و اوضاع بازار هم داشته باشید. این دقیقا همان مسئله ای است که سرویس تازه گوگل را حسابی جذاب می سازد. 

ماجرا از این قرار است که در سرویس تبلیغات خدمات محلی شما اصلا نیازی به جست وجوی کلیدواژه یا انتخابش از میان انبوهی گزینه گوناگون ندارید. در عوض گوگل خودش کار را با کمک هوش مصنوعی جلو برده و بهترین نتیجه را تحویل تان می دهد. ماجرا حسابی جالب شد، نه؟

بسیاری از کاربران برای اینکه بهترین نتایج را در زمینه جست وجوی محتوا پیدا کنند، یک راست سراغ گوگل می روند. خب هرچه باشد گوگل همیشه الگوریتم به روزی برای دسته بندی محتوا دارد. حالا دیگر نیازی نیست بازاریاب ها دائما در کنار گوگل مشغول آپدیت سئو محتوای تبلیغاتی شان باشند (دست کم در مورد سرویس تازه گوگل که اینطوری است!). در عوض هوش مصنوعی به داد عامل انسانی رسیده و همه کارها را گردن می گیرد. 

نتیجه نهایی نوآوری گوگل برای کسب و کارهای حوزه خدمات بی نیازی از کلیدواژه ها و بحران آنهاست. اینطوری می توانید برای چند دقیقه هم که شده یک نفس راحت بکشید. البته این به معنای بی توجهی به اهمیت استفاده از محتوای درجه یک و نوآوری در تولید محتوا نیست. خب اگر قرار بود هوش مصنوعی برای شما محتوا هم تولید کند که دیگر نیازی به بازاریاب و این همه هزینه نبود!

راه اندازی سرویس جدید گوگل

راه اندازی سرویس جدید گوگل

حالا که بخش های مختلف سرویس تازه گوگل را زیر ذره بین بردیم، نوبتی هم باشد، باید درباره نحوه راه اندازی اش صحبت کنیم. اصلا سرویس تبلیغات خدمات محلی را چطور باید راه اندازی کرد؟ اگر فکر کرده اید این سرویس همینطور خود به خود با عضویت در گوگل ادز راه می افتد، سخت در اشتباهید. ما در ادامه سعی می کنیم مهمترین نکات درباره راه اندازی این سرویس را به طور مختصر و مفید به شما یاد دهیم. پس با ما همراه باشید تا برخی از مهمترین نکات در این زمینه را یاد بگیرید. 

مرحله اول: تایید صلاحیت

مرحله اول: تایید صلاحیت

خب همانطور که گفتیم سرویس تبلیغات خدمات محلی برای همه کسب و کارها در دسترس نیست. این یعنی شما باید اول از همه نیم نگاهی به حوزه کاری تان انداخته و براساس آن دست به تصمیم گیری بزنید. اگر تا حالا در دنیای تبلیغات فعالیتی نداشته اید، لازم نیست نگران شوید. 

مطلب مرتبط: آشنایی با گوگل اسکیل شاپ (Skillshop)

تنها کاری که باید بکنید، توجه به ماهیت کسب و کارتان است. اگر در حوزه خدمات فعالیت دارید، سرویس گوگل به دردتان می خورد. وگرنه اصلا نباید وقت تان را با آن تلف کنید. 

مرحله اول: تایید صلاحیت

شما برای راه اندازی اولیه اکانت تان باید قوانین کلی و همچنین شرایط استفاده از سرویس را به طور کامل مطالعه کنید. قبول دارم کمتر کسی در دنیا این فهرست های بلند بالا را مطالعه می کند. پس همین که قصد بارگذاری آگهی های عجیب یا غیرقانونی را نداشته باشید، کافی خواهد بود. اینطوری می توانید با خیال راحت اکانت تان در سرویس تازه گوگل را راه اندازی کنید.

مرحله دوم: ایجاد اکانت

مرحله دوم: ایجاد اکانت

شما برای اینکه در سرویس تبلیغات خدمات محلی ثبت نام کنید، باید اول از همه در سرویس گوگل بیزینس اکانت داشته باشید. این روزها تقریبا هر برندی در دنیا یک اکانت رسمی در این پلتفرم دارد. بنابراین اصلا لازم نیست خوتان را نگران کنید. 

اگر کمی تنبلی کرده اید و هنوز اکانت رسمی تان را راه ننداخته اید، بد نیست کمی عجله کنید. کافی است در گوگل بیزینس سیر تا پیاز اطلاعات برندتان را وارد کرده و بعد منتظر تایید نهایی گوگل بمانید. خوشبختانه در این زمینه هم گوگل خیلی معطل تان نخواهد کرد؛ چراکه در عرض یکی دو روز نتیجه نهایی مشخص شده و پروفایل تان فعال می شود. 

مرحله سوم: افزودن پروانه کسب و بیمه نامه

مرحله سوم: افزودن پروانه کسب و بیمه نامه

گوگل اصلا دوست ندارد کاربرانش را با مشکلات بی پایان رو به رو کند. به همین خاطر شما باید قبل از اینکه سراغ درج آگهی در سرویس تازه این برند بروید، پروانه کسب تان را بارگذاری نمایید. این امر به گوگل کمک می کند خیالش از بابت واقعی بودن شرکت تان راحت شود. به علاوه، شما باید بیمه نامه های مختلف برندتان را نیز تحویل گوگل دهید. 

قبول دارم گوگل در این زمینه کمی سخت گرفته، اما عادت این برند همیشه اینطوری بوده است. خب اگر قرار بود بدون سختگیری و وسواس هر برندی به قله های موفقیت برسد که امروز گوگل کلی رقیب گردن کلفت داشت!

یادتان باشد، اگر پروانه کسب شما به زبان محلی است، باید حتما آن را ترجمه کنید، در غیر این صورت احتمالا گوگل مدارک تان را رد خواهد کرد. به علاوه، بیمه های شرکت باید طوری تنظیم شود که در صورت بروز مشکل برای مشتریان فرآیند پرداخت هزینه بیمه با سرعت بالا صورت گیرد. وگرنه گوگل شما را مقصر نهایی خواهد دانست.

مطلب مرتبط: گوگل دیسکاور (Google Discover)

مرحله چهارم: چک کردن نکات نهایی

مرحله چهارم: چک کردن نکات نهایی

گوگل نیاز دارد تا اطلاعات جانبی مثل آدرس دفتر اصلی شرکت، شماره های تماس شما و آدرس منزل تان را داشته باشد. این کارها فقط برای اطمینان بیشتر از واقعی بودن کسب و کار و قصد شما برای فعالیت بلندمدت در بازار طراحی می شود. درست به همین خاطر لازم نیست خودتان را نگران کنید. 

یادتان باشد، اگر در ابتدای راه حتی یک دروغ کوچک درباره کسب و کارتان به گوگل تحویل دهید، خیلی زود لو رفته و دیگر دست تان برای همکاری با گوگل خالی می شود. پس یک لطفی به خودتان کرده و دور این کار را کاملا خط بکشید. اینطوری خودتان راحت تر خواهید بود. 

مرحله پنجم: بارگذاری آگهی

مرحله پنجم: بارگذاری آگهی

از این مرحله به بعد همه چیز شبیه گوگل ادز جلو می رود. شما باید در این مرحله تبلیغات موردنظرتان را در گوگل بارگذاری کرده و مبلغ پیشنهادی در ازای هر لید را نیز ضمیمه اش کنید. در نهایت گوگل تصمیم نهایی درباره نمایش تبلیغ تان را اعلام خواهد کرد. 

یادتان باشد، اینجا هم کیفیت نهایی تبلیغات حرف اول و آخر را می زند. پس نباید به خودتان اجازه دهید کار را شُل گرفته یا قید کیفیت نهایی را بزنید؛ چراکه خیلی زود اوضاع تان به هم می ریزد. 

سخن پایانی

سرویس تبلیغات خدمات محلی گوگل

گوگل همیشه برای بازاریاب ها و اهالی دنیای تبلیغات غافلگیری های تازه ای داشته است. آخرین نسخه آن هم مربوط به سرویس تبلیغات خدمات محلی است. این سرویس به صاحبان کسب و کارهای خدماتی کمک می کند تا در بازارهای محلی با مشتریان ارتباط بهتری داشته باشند. 

این روزها خیلی از کسب و کارها به دنیای آنلاین نقل مکان کرده اند. جلب اعتماد مشتریان در چنین فضایی همیشه سخت و نفسگیر است. درست به همین خاطر شما باید از هر آنچه در توان تان هست، برای کسب نتیجه عالی استفاده کنید. یکی از بهترین نکات در این میان توجه به ابزارهای گوگل و به ویژه ابزار تازه اش است. خب منتظر چه هستید؟ همین حالا دست به کار شده و ماجراجویی تان را شروع کنید.

منابع:

https://www.wordstream.com

https://support.google.com

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/7R42t5yO
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوکخرید اقساطی آیفون 13 با تخفیف ویژهخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید کتاب استخدامیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختتخت خواب دو نفرهگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه