شنبه, ۲۴ شهریور(۶) ۱۴۰۳ / Sat, 14 Sep(9) 2024 /
           
فرصت امروز

کمالیان در رابطه با ظرفیت اشتغال زایی این حوزه در سالی که به نام «اقتصاد مقاومتی و تولید – اشتغال» نام گذاری شده است به «فرصت امروز» می گوید: به شخصه بارها و بارها به پتانسیل صنف فرش ماشینی به منظور دارا بودن ظرفیت هایی برای تولید و اشتغال اشاره کرده ام اما قطعا این امر تنها با حمایت دولت محقق خواهد شد. در حال حاضر اکثر کارخانه های فرش ماشینی با نصف ظرفیت خود کار می کنند در صورتی که اگر حمایت های دولت محقق شود می توان در این حوزه به صادرات و ارزآوری هم  اندیشید.

لازمه این امر این است که نام گذاری سال جاری تنها در حد یک شعار باقی نماند و همان طور که مقام معظم رهبری تاکید کرده اند اقدام عملی صورت گیرد و این طور نباشد که تنها از این نام به عنوان بنرهای خیابانی یا سرفصل نامه ها استفاده شود. وی در ادامه می افزاید: باید کسانی که سر رشته کارها دست آنان است وارد کار عملی شوند در غیر این صورت تولیدکننده ای که امروز با مشکل نقدینگی مواجه است نمی تواند مجموعه تولیدی خود را در سه شیفت راه اندازی کند به همین جهت مجبور به تعدیل نیرو است و تعدیل نیرو هم به مشکل بیکاری کشور دامن می زند.

کمالیان با بیان اینکه مجموعه اصناف نیز پتانسیل های بسیار بالایی را برای ایجاد اشتغال در کشور دارند،  اضافه می کند: البته وقوع چنین امری منوط به شرایطی است و شرط آن این است که سازمان امور مالیاتی با مراجعه به اصناف و دیدن کارمندان بیش از یک نفر اقدام به اخذ مالیات های بیشتر نکند.

گاهی اوقات مشاهده شده که سازمان امور مالیاتی با مشاهده سه کارمند در یک واحد صنفی اقدام به اخذ مالیات های بیشتری می کند در صورتی که باید تشویق هایی برای این واحدها به این جهت که به اشتغال کشور کمک کرده اند در نظر گرفته شود اما با اخذ چنین مالیات هایی این واحدهای صنفی نیز ناگزیر به اخراج نیروها می شوند در صورتی که شما در نظر بگیرید که چند واحد صنفی در کشور وجود دارد و اگر هر کدام از آنها یک نیرو به نیروهای خود اضافه کنند تا چه میزان می توانند به بحث اشتغال کشور کمک کنند.

رئیس اتحادیه فروشندگان فرش ماشینی با اشاره به وظایف دولت در راستای ایجاد تولید و اشتغال می گوید: وظیفه دولت در ابتدا تعدیل مالیات های واحدهای صنفی است. در این جامعه کسانی که باید مالیات های سنگین بدهند از مالیات معاف شده اند و فشار تنها روی طبقه حقوق بگیر و متوسط افزایش یافته است. در کنار این موارد و تعدیل مالیات ها دولت باید یک بستر مناسب برای صادرات ایجاد کند  زیرا کشور از تولید فرش ماشینی اشباع شده است.

کمالیان در همین راستا می  افزاید: در حال حاضر در مجموعه فرش های ماشینی به هیچ عنوان معضل واردات وجود ندارد تا جایی که این مجموعه به کشور چین که کالاهای آن تمام کشور و اقتصاد ما را احاطه کرده است فرش صادر می کند. طبیعتا در ازای چنین امری و افزایش صادرات کارخانه هایی که با یک شیفت و تعداد محدودی کارگر به کار خود ادامه می دهند، تعداد شیفت ها و کارمندان خود را افزایش داده و به تولید و اشتغال کشور کمک می شود. در حوزه فرش ماشینی مهم ترین اولویت دولت باید  مدیریت برنامه ریزی ها و حمایت از صادرات و ارزآوری باشد.

کمالیان با بیان اینکه در حوزه فرش ماشینی حدود 600 کارخانه ریز و درشت در سطح کشور در حال فعالیت هستند،  ادامه می دهد: برخی از این کارخانه ها مجموعه های کاملی محسوب می شوند که تمام امور مربوط به ریسندگی،  رنگرزی،  بافت و. . . را خود انجام می دهند که این کارخانه ها به صورت متمرکز در کاشان فعالیت می کنند.

وی ادامه می دهد: بخش فرش ماشینی پتانسیل های بسیار خوبی برای افزایش تولید و اشتغال دارد که امیدواریم در سال جاری مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Q62YVkjp
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزکمک به خیریهخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوکخرید اقساطی آیفون 13 با تخفیف ویژهخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید کتاب استخدامیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختتخت خواب دو نفرهگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوش
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه